Om Ryttergården

Ryttergården Ravnkilde startede den 1 april 2005. Ved årsskiftet til 2007 blev Ryttergården medlem af Dansk Rideforbund. Ryttergården har ca. 90 medlemmer.


På Ryttergården har vi plads til 30 opstaldede heste. Der er 8 folde, hvor hestene kommer ud hver dag. Der er to udendørs dressurbaner, en 20x60m og en 20x40m, og en dejlig udendørs springbane. I forlængelse af stalde og rytterstue, ligger ridehallen på 20X40 m. Fra rytterstuen er der flot udsigt til ridehallen.


Der er undervisning både for børn og voksne. Undervisningen fordeler sig på hold for de helt små og hold til lidt større børn. Undervisning på hold for lidt øvede børn, nogle med egen hest eller pony. Voksenhold for både nybegyndere og let øvede. Eneundervisning i dressur og holdundervisning i spring.

Ryttergårdens mål er, at der skal være plads til ryttere på alle niveauer, men især de mindre børn er i fokus. Ryttergården går op i hestenes trivsel og lægger stor vægt på at lære børn og unge at passe og pleje hestene med respekt. Ryttergården Ravnkilde er en forening, der arbejder for at skabe et godt socialt liv med fællesspisning og mange andre fællesarrangementer.

Adresse:
Bygaden 31
9610 Nørager

Mail: bestyrelsergr@gmail.com